Nieuws

10 januari 2014

Ik ben trots om mijn eerste illustratieboek voor te stellen in samenwerking met Heather C. Dahl en Chase Cunningham. Het boek is op dit ogenblik enkel beschikbaar in het Engels. We zijn hard aan het werken aan een Nederlandse vertaling.

"The world needs more heroes. The cyber world is both thrilling and threatening but it doesn’t have it’s own superhero. That’s why we created The Cynja, you know a Cynja is a cyber ninja. The world needs more Cynjas."

The Cynja is een geillustreerd verhaal dat kinderen bewust maakt van de geweldige wereld van Internetveiligheid en technologie.

Bezoek www.thecynja.com voor meer info.


14 mei 2013

Vandaag ben ik begonnen aan een kinderboek voor een firma in de Verenigde staten. Jammer genoeg kan ik er nu nog niet veel over vertellen maar met wat geluk zal het dit jaar nog uitkomen.

30 januari 2013


Sinds kort is de beta van de Trading Card Game "Forgotten Myths" van Anchora Games live gegaan en kan je het spelen en tegelijkertijd testen.

Hier zijn enkele screenshots van het spel met mijn illustraties.


Op de beginpagina kan je mijn logo terugvinden.


De illustratie van Cavalerie Leerling in volle actie.


In je kaartendeck kan je de illustraties beter bekijken. Hier de tekening van mijn Grijze Wolf.


Hier nog een paar kaarten met mijn tekeningen. Let ook op de ikonen rechts bovenaan en onderaan. Deze heb ik ook ontworpen.

  Go back to top of page